PARCO ATTIGLIANO

PARCHI DI STUDIO E RIFLESSIONE / ATTIGLIANO - UMBRIA

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Saturday, October 12

Lunch

Omnivorous:

  • Sandwich with Norcia ham, sesame mayonnaise, mushroom carpaccio.
  • Spelled salad with vegetable salad and toasted almonds, rocket pesto and ginger.

Vegetarian:

  • Sandwich with sesame mayonnaise, grilled aubergines and mushroom carpaccio.
  • Spelled salad with vegetable salad and toasted almonds, rocket pesto and ginger.

Vegan:

  • Sandwich with grilled eggplant, sesame, mushroom carpaccio.
  • Spelled salad with vegetable salad and toasted almonds, rocket pesto and ginger.

Celiac:

  • Gluten-free sandwich, with Norcia ham, sesame mayonnaise, mushroom carpaccio.
  • Gluten-free cold pasta with vegetable salad and toasted almonds, with rocket pesto and ginger.

Dinner at Umbria Hotel

- half sleeves with zucchini cream, cherry tomatoes and salted ricotta; - suckling pig with roast potatoes; - coffee semifreddo with caramel sauce.

Variant for celiacs:

  • same menu with gluten-free bread and pasta.

Variant for vegetarians:

  • eggplant tower, smoked provola cheese and basil.

Vegan variant:

  1. half sleeves with zucchini cream, cherry tomatoes and salted ricotta;
  2. eggplant, tofu and basil tower.


Domenica 13 ottobre

Pranzo

Onnivori:

  • Panzanella con stracciatella di burrata e pesto al basilico.
  • Crescia di Urbino con spianaci, salsiccia di Norcia, crema di Caprino e nocciole.

Vegetariani:

  • Panzanella con stracciatella di burrata e pesto al basilico.
  • Panino con spianaci, salsa di peperoni rossi arrostiti e nocciole.

Vegani:

  • Panzanella con hummus di ceci al basilico.
  • Panino con spianaci, salsa di peperoni rossi arrostiti e nocciole.

Celiaci:

  • Panzanella senza glutine con stracciatella di burrata al pesto.
  • Panino senza glutine con spinaci, crema di caprino e nocciole.

Cena (all'Hotel Umbria)

  1. tagliatelle ai funghi e nocciole tostate;
  2. reale di vitello al profumo di erbe con cicoria saltata;
  3. tiramisù.

Variante per celiaci: stesso menu con pane e pasta senza glutine.
Variante per vegetariani: lasagnetta di pane carasao con mozzarella, cime di rapa e pomodorini.
Variante per vegani: lasagnetta di pane carasao con besciamella di soia, cime di rapa e pomodorini.

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